Sunday, August 19, 2012

Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-27/8/12

 

Κλείσε την εκπομπή σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα αυτή έρχεται ακριβώς μετά την Νέα Σελήνη του Αυγούστου στον Λέοντα και στη μέση των δύο Πανσελήνων του. Έχει ενδιαφέρον καθώς οριοθετεί ένα ξεκίνημα σε μία περίοδο έντονα φορτισμένη συγκινησιακά, με θετικά και αρνητικά.

Η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στο φως την διάθεση για χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και διασκέδαση. Όταν η Σελήνη αγκαλιάζει τον Ήλιο, έχουμε ένα νέο κύκλο, όπου πνεύμα και ψυχή ενώνονται για να αποφασίσουν την διαδρομή που θέλουμε και αισθανόμαστε πως μας ταιριάζει την εποχή αυτή. Η ζωτικότητα υποχωρεί στο συναίσθημα και το συναίσθημα λειτουργεί μέσα από την θέληση για ζωή. Και φυσικά, με τον Ήλιο στο ζώδιό του, ανάμεσα σε δύο φεγγάρια του Αυγούστου, αναζητάμε πώς θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις συγκινήσεις μας.

Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, αποφασίζουμε ένα ξεκίνημα ανάλογα με τις προδιαγραφές των υπολοίπων στοιχείων του χάρτη της Νέας Σελήνης. Δεν αποκλείεται, ένα χόμπι να γίνει μόνιμη ασχολία μας ή και επαγγελματική ιδιότητα.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, βελτιώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, χαιρόμαστε τη ζωή, δημιουργούμε. Δημιουργούμε όμορφες επαφές, εναρμονίζουμε τις επιθυμίες με τον άνθρωπο που μας συγκινεί, βιώνουμε την ένωση κάποιες φορές, σαν φλερτ, έρωτα, σοβαρή σχέση με προοπτικές.

Η δυσαρμονία φέρνει συγκρούσεις, μονοδιάστατη αντίληψη, δυσαρέσκεια και αβεβαιότητα.

Το θετικό της ένωσης αυτή την φορά, τον μήνα Αύγουστο είναι το εξάγωνο της Νέας Σελήνης προς τον Κρόνο, τον Άρη και τον αστεροειδή Ίσιδα.

Η εβδομάδα όμως που έρχεται φέρνει και νέες εμπειρίες, μέσω του Ήλιου που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά έχει δύσκολους συνδυασμούς και αρχικά θα είναι σε σύγχυση η κρίση μας, αλλά και του Άρη που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και οι επιθυμίες μας για κατάκτηση αλλάζουν, γίνονται δυναμικές, γεμάτες πάθος και ένταση.

Για περισσότερη πληροφόρηση επ’ αυτών των αλλαγών, θα διαβάσετε στις προβλέψεις της εβδομάδας του www.astrolife.gr

Πώς να ξεκινήσουμε λοιπόν αυτόν τον νέο κύκλο;

Ας δούμε τα συν και τα πλην για να κάνουμε μία νέα αρχή κυρίως στην αισθηματική μας ζωή, αφού είμαστε σε μία περίοδο με το «εγώ» να ζητά χαρά και επιβεβαίωση:

(παρακαλούμε, διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες του Αυγούστου.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής. Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό…

Ταύρος

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση. Μην χάνετε χρόνο! Ρισκάρετε λίγο δίχως φόβο και δίχως ανασφάλεια. Στη ζωή πρέπει να τολμάτε. Κάποιοι φίλοι όμως μπορεί να σας μπερδεύουν.

Δίδυμοι

+Στα ραντεβού και στους περιπάτους θα ήταν καλό να περάσει αυτή η περίοδος. Ανάμεσα σε δύο φεγγάρια, που μάλιστα το δεύτερο σας αγγίζει περισσότερο, όπως θα δούμε μελλοντικά, διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα!

-Μπερδεμένες εικόνες για το μέλλον σας, δημιουργούνται από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος ή σας μεταφέρονται από τις φοβίες που βιώνουν οι γνωστοί σας. Μην επιτρέψετε να σας περιβάλλουν με ψεύτικες εικόνες.

Καρκίνος

+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και σας φανεί πολύτιμη. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό.

-Κάποια σχέση φαίνεται να σας οδηγεί σε αποφάσεις που σας κουράζουν. Παράλληλα, αν και έχετε ένα όραμα, η εξέλιξή του είναι περίπλοκη και συχνά προκαλεί σύγχυση και αδυναμία να καταλήξετε κάπου.

Λέων

+Τι πιο ενδιαφέρον για σας, αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας! Και μάλιστα με την θετική γωνία του Άρη και του Κρόνου, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να κατακτήσετε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

-Μην αναζητάτε το άπιαστο και το ιδανικό στην ερωτική σας ζωή, γιατί αυτό που υπάρχει στην φαντασία σας, δεν είναι δυνατόν να το αισθανθείτε στην πραγματικότητα. Μην κάνετε συγκρίσεις με ό,τι έχετε οραματιστεί, αλλά ζήστε την στιγμή!

Παρθένος

+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και κυρίως ως την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου. Αφιερώστε στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου που μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.

-Για αρκετά χρόνια, αλλά με μία κρίσιμη φάση αυτή την εποχή, ονειρεύεστε το άπιαστο και προσπαθείτε να επενδύσετε σε όποιον είναι κοντά σας. Αλλά δεν είναι όλοι όπως τους έχετε οραματιστεί, ή όπως θα θέλατε να είναι. Αν αφεθείτε στην εικόνα που σας παρουσιάζουν, θα απογοητευθείτε.

Ζυγός

+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια, μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.

-Μην συγχέετε την πραγματικότητα με την ψευδή εικόνα που σας παρουσιάζει κάποιος που δεν μπορεί να συγκριθεί με σας. Παράλληλα, μην ξεχνάτε φυσικά, πως το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σας αγγίζει και σας φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες, όπως και αντιδράσεις παρορμητικές.

Σκορπιός

+Πόσο πιο συναρπαστική για σας μπορεί να είναι η ζωή; Αυτές τις μέρες ασχοληθείτε με την γοητεία που σας κάνει να διακρίνεστε και εισπράξτε την αναγνώριση και το ενδιαφέρον από το περιβάλλον σας. Μπορείτε να διακριθείτε και να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μία νέα περίοδος συγκινήσεων ξεκινά για σας. Αν είστε όμως ήδη δεσμευμένοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θαυμασμό και ικανοποίηση ή κάτι βαθύτερο.

-Οι δονήσεις της εποχής αυτής, ελλοχεύουν τον κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με την σχέση σας, καθώς είστε οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες δημιουργούν κλυδωνισμούς και το όνειρο που αναζητάτε, τελικά θολώνει την κρίση. Μην θυσιάζετε την αγάπη για την έξαψη της στιγμής.

Τοξότης

+Θετικές προοπτικές σας προσφέρει η Νέα Σελήνη και καλείστε να τη χαρείτε μέσα από ταξίδια, εκδρομές και εναλλαγές που φέρνουν κοντά σας νέους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε μία εκδρομή σε τόπους που δεν γνωρίζετε και θα αισθανθείτε να ανοίγουν νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ταξιδέψετε μακριά και να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο με πολύ διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Θα σας συγκινήσει και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τις απόψεις του μέσα από μία ατμόσφαιρα που θα σας ενθουσιάσει.

-Είναι εύκολο να συγχέετε το δικό σας όνειρο με την πραγματικότητα και να ακολουθήσετε διαφορετική επιλογή από αυτήν που θα σας προσέφερε διάρκεια και ουσιαστική χαρά.

Αιγόκερως

+Αναζητήστε το πάθος και δώστε φλόγα στη ζωή σας ξανά. Ίσως οι υποχρεώσεις σας έκαναν να ξεχάσετε πώς είναι να χαίρεστε τον έρωτα με το ταίρι σας. Ή να βρείτε εκείνο το ταίρι που θα σας ανάψει την σπίθα ξανά στην ψυχή. Καθώς σας συγκινεί η αγάπη αυτή την εποχή, απολαύστε την ανατροπή και χαρείτε το απρόοπτο που μπορεί να σας συναρπάσει. Αφεθείτε στην γοητεία του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ζήστε την μαγεία της!

-Το δύσκολο ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και την Αφροδίτη, είναι ένας συνδυασμός που σας ταλαιπωρεί. Όσο παρορμητικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσει με την μικρότερη αφορμή. Συγκρατηθείτε! Αποφύγετε τις ρήξεις και επιπλέον μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε, αλλά αναζητήστε με την λογική, αποδείξεις!

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα το φως του στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.

-Ανασφάλειες και αδυναμίες που συνδέονται με το παρελθόν, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αβεβαιότητα. Εκεί μπορεί να γίνει ένα λάθος που μοιραία θα περιορίσει τις προοπτικές για το μέλλον της σχέσης σας.

Ιχθείς

+Η φλογερή Νέα Σελήνη λίγο πριν την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, που έχει άμεση σχέση με σας, προσφέρει την αφορμή για ένα ξεκίνημα χαρούμενο στην ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας συνοδεύει στην καθημερινή αγωνία και στον αγώνα της ζωής. Εκείνο θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Εστιαστείτε σε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.

-Η φαντασία θα είναι ακόμη μία φορά η φυγή από την πραγματικότητα. Σας κάνει να παρεκκλίνετε από τον στόχο σας και την σπίθα της χαράς και του έρωτα.

via]

0 comments:

Post a Comment